Školení osob podílejících se na přepravě nebezpečných věcí online

Posted on Posted in Uncategorized

Je to tady, vážení partneři, stávající nebo potenciální!

Spustili jsme školení personálu tak, aby Vás naše školení zatížilo co nejméně. Školit umíme nově nejenom na místě, ale hlavně prostřednictvím telekonference.

To znamená:

  • Už žádné ježdění na učebnu v přesně stanovený čas.
  • Žádné těžké organizování dopravy ze tří provozoven.
  • Je to rychlé a snadné. Stačí 3 kliknutí a jste tam.
  • Odkudkoliv, Německo, Slovensko, Dolní Lhota…
  • Stačí jen počítač a Váš čas. Ale na jednom počítači může být i víc lidí.
  • Výhody fyzické přítomnosti lektora a interakce na jedné straně a rychlost a možnosti internetu na té druhé.

Od čtyř osob školení dokonce zorganizujeme ve Vámi určený čas a jenom pro Vás.

Co se na školení dozvíte?

  • Co je to Dohoda ADR?
  • Základní účastníky systému ADR a jejich povinnosti. Ať už z hlediska zákona č. 111/1994 Sb., o silniční dopravě, tak z hlediska příloh Dohody ADR.
  • Jak funguje značení, klasifikace, balení, plnění nebezpečných věcí.
  • Bezpečnostní a požární rizika manipulovaných nebezpečných věcí – Můj oblíbený bod, na který je často zapomínáno, ale je fajn taky znát s čím manipulujete.
  • Popovídáme si samozřejmě o podmínkách přepravy, odesílání i příjmu, specifických ustanoveních, zvláštních ustanoveních atp.
  • Nakonec se podíváme i do technických norem.
  • V případě potřeby si projdeme i vztah mezi ADR a IMDG Code.

Chcete podrobnosti? Volejte, pište nebo pošlete věrného posla a už to spolu dáme do kupy. (+420 737 259 335 // info@saqia.cz // Holešovská 166, Fryšták )

A cena? Záleží od počtu kusů, ale v základu 1500,- Kč bez DPH na 2 roky… To je 750 Kč za rok. Levnější než špatně nastavený tarif.  Nebo správní řízení.

Za to, že k tomu dostanete znalosti a podklady šité na míru? Za to, že Vaši lidé budou mít ty správné znalosti, které se vztahují přímo k Vaší činnosti? Za to, že podlimitní množství už můžete vézt bez starostí?

A když už ne za výše uvedené, tak bych určitě myslel na to, že pokuta za řízení bez školení nebo s chybami je podstatně dražší… A šetřit na chybu ekvivalentně (odkládáním těch 750 Kč ročně)  přes 20 let by se mi asi fakt nechtělo.

Nakonec bych rád odpověděl na otázku: ,,Proč si zvolit tento způsob školení na rozdíl od třeba videa nebo živého lektora?”

Protože tento způsob kombinuje pozitiva dvou světů, na jedné straně se nikdo neplahočí přes půl republiky, neřeší se obsazená školící místnost, ani to, že vedoucí oddělení zrovna musí dopsat důležitou cenovou nabídku. A na straně druhé Vám při školení lektor řekne věci, které se týkají Vás, zodpoví dotazy, které jsou pro Vás specifické a když náhodou něčemu nebudete rozumět, tak Vám to třeba vysvětlí jinak.

A pozitiva našeho způsobu jednoznačně vyzdvihuje fakt, že jsme zatím vždy obdrželi velmi pozitivní zpětnou vazbu.

4 thoughts on “Školení osob podílejících se na přepravě nebezpečných věcí online

    1. Pane Sabole, dobrý den,

      děkujeme za Váš zájem. Více podrobností o termínech a ceně školení se dozvíte přímo na registrační stránce zde: https://www.saqia.cz/skoleni-1-3/
      Ale abyste to nemusel hledat, tak Vám to vypíši ještě sem: Cena 1500 Kč bez DPH. Aktuální termíny pro jednotlivce 30.10.2020 v 8:00 a 20.11.2020 (hodina zatím nestanovena)

      A nebo se s námi spojte přímo na uvedeném e-mailu či telefonu: info@saqia.cz nebo 737 259 335

      S pozdravem

      Michal Varnavčin

    1. Paní Červinková, dobrý den,

      děkujeme za dotaz. Bohužel, testy na ADR nalézt nejdou. Jediný soubor testů je ve vlastnictví MD ČR a vzhledem k tomu, že všechny testové otázky jsou vybírány náhodně z tohoto souboru, ani nejsou volně dostupné na internetu. Pomocí Google je možno nalézt některé testy z minulosti, ale ty Vám s přípravou pravděpodobně příliš nepomohou, neboť Dohoda ADR se od té doby významně změnila. V rámci přípravy na testy se lze obrátit s dotazy na Vašeho školitele nebo na naši společnost a my Vám problematiku můžeme zkusit dále vysvětlit. Testů se však nebojte, většina otázek je po prostudování poskytnutých materiálů zvládnutelná.

      Ještě jednou díky a přeji příjemné prožití Vánočních svátků.

      S pozdravem

      Michal Varnavčin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *